Klubnyheder

Årets Leder i AaB Ishockey sæsonen 19/20

14.11.2020

Igen i år har der været rigtig mange frivillige der har hjulpet til i AaB Ishockey i sæsonens løb, der gør det altid svært, at vælger den ene frem for den anden, men i år er valget faldet på Marianne Wilquin.

Marianne har lagt et kæmpestort stykke arbejde for klubben, både med at besætte speakerboksen med andre frivillige til både U20 og 1. divisions kampene, samt selv deltaget i boksen i langt de fleste kampe, ligesom hun i øvrigt også gør ved Piraternes kampe, Marianne også haft ansvaret for at ”styre” bemandingen på C. W Obels Plads, hvor klubben tjener rigtig mange penge på udlejning af skøjter, således vi kan holde kontingent satserne nede på et rimeligt niveau for 8. år i træk, Marianne siger sjældent nej når hun bliver spurgt, og det er en rigtig stor hjælp for os, hun skal have et stort og velfortjent tillykke som Årets leder i AaB Ishockey.

Prisen blev overrakt til Piraternes kamp søndag den 1. november af AaB Ishockeys formand Preben Jensen og direktøren for Aalborg Pirates, Lars Laursen, som ses på billedet med Marianne.