Klubnyheder

Velkommen til vores nye fuldtidsansatte træner og til vores administrative medarbejder

10. april 2022, 15.46

AaB Ishockey opruster på det sportslige og på det administrative område. Vi kan derfor byde velkommen til vores nye fuldtidsansatte cheftræner for U17, Talentligaen og 1. Division samt til vores nye administrative medarbejder.


Velkommen til vores nye fuldtidsansatte cheftræner Nicholai Sørig og Administrative medarbejder og "Anneks-mor" Dorte A. Nygaard.


Nicholai Sørig, 31 år og ca. 15 års erfaring som træner, tiltræder 1. maj 2022

"Jeg har en sportslig ambition om at skabe en god læringsplatform for vores unge mennesker, hvor jeg agter at fokusere på udvikling i dagligdagen. Dette med ambitioner om kommunikation, hvor spillerne altid skal kunne gå til mig som træner og mit team. 

Derudover agter jeg at bruge video med feedback og forberedelse til taktisk tydelighed, der gerne skulle give en stor spillemæssig tryghed for spillerne.

Til sidst er spillernes spilleglæde for mig vigtig, hvor jeg ønsker, at de har det godt med at komme i hallen og være i både omklædningsrum og på isen.

I alt skal det gerne skabe en positiv og udviklende kultur i hverdagen.".


Dorte A. Nygaard, tiltræder d.d

"Jeg er uddannet kontorassistent og jeg har senest arbejdet 6 år som lægesekretær i Psykiatrien. Jeg er ansat i 12-15 timer ugentligt som administrativ medarbejder og jeg glæder mig til at møde jer i hallen af og til. Udover det administrative arbejde vil jeg også husere ii annekset af og til, hvor jeg hjælper med praktiske gøremål.

Jeg ser frem til et godt samarbejde.".   


AaB Ishockey ser frem til et godt samarbejde med både Nicholai og Dorte. Velkommen til!


Sportslige hilsner

AaB Ishockey


Klubnyheder